Πολιτική

Τσίπρας σε ΚΑΣ για Ελληνικό: Γνωμοδοτική η αρμοδιότητα σας

- Μήνυμα σε όσους καθυστερούν την υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό έστειλε μέσω ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός - Η ανακοίνωση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος στέλνει σαφή προειδοποίηση ότι δεν θα γίνει ανεκτή νέα αναβολή - Τονίζει με έμφαση ότι η αρμοδιότητα του ΚΑΣ είναι γνωμοδοτική

Μήνυμα στους αρχαιολόγους μέσω της ανακοίνωσης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την εμπλοκή στην επένδυση του Ελληνικού.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την συνεδρίαση υπο τον πρωθυπουργό, αναφέρεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να ολοκληρωθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για να προχωρήσει η επένδυση με απόλυτο σεβασμό στο νόμο.

Ζητεί επίσης να ληφθούν ταχύτατα οι αναγκαίες διαδικαστικές αποφάσεις – δηλαδή να μην υπάρξει νεα αναβολή από το ΚΑΣ – για να μην διακινδυνεύσει η επένδυση στο Ελληνικό.

Όλη η ανακοίνωση μετά την συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου υπο τον πρωθυπουργό:

Συνεδρίασε σήμερα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Πρόεδρο του Κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν οι εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της επένδυσης στο Ελληνικό και των απαιτούμενων διοικητικών ενεργειών για την ολοκλήρωση της.

Το πολιτικό συμβούλιο ομόφωνα επαναλαμβάνει την πλήρη υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων ενεργειών για την έναρξη υλοποίησης της επένδυσης με απόλυτο σεβασμό στο νόμο και τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Υπενθυμίζει επίσης τη γνωμοδοτική αρμοδιότητα του ΚΑΣ και την ανάγκη ταχύτατα να ληφθούν οι αναγκαίες διαδικαστικές  αποφάσεις ώστε να μην τεθεί σε διακινδύνευση η υλοποίηση της επένδυσης με δεδομένη την ταυτόχρονη προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Τέλος, δηλώνει την αποφασιστικότητα του κόμματος να υποστηρίξει κάθε αναγκαία κυβερνητική πρωτοβουλία ώστε να εκκινήσει ταχύτατα η υλοποίηση της επένδυσης η οποία θα συμβάλλει καίρια στην εμπέδωση κλίματος επενδυτικής εμπιστοσύνης, αλλά και στην επιτάχυνση της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 21
Κόντρα κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Καλύπτετε κύκλωμα κομματαρχών» – «Διαβάζετε τα δημοσιεύματα όπως σας βολεύει»
Για κύκλωμα κομματαρχών της Νέας Δημοκρατίας, ελεγκτών και στελεχών του ΟΠΕΚΕΠΕ που είχε προστασία και κάλυψη στο ανώτατο επίπεδο της κυβέρνησης μιλά το ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Ανδρουλάκης 7
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε τη σημασία της πλήρους συμμόρφωσης με τη Συνθήκη Μη Διάδοσης των Πυρηνικών Όπλων
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη