Πολιτική

Τσίπρας: Το σχέδιο για να μην χαθούν ξανά ανθρώπινες ζωές στις φλόγες

Μετά την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για την τραγωδία της 23ης Ιουλίου και το ξήλωμα των αρχηγών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ο Αλ. Τσίπρας ανακοινώνει την Πέμπτη (09.08.2018) το σχέδιο για να μην συμβεί στο μέλλον παρόμοια εθνική καταστροφή.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από το Μέγαρο Μαξίμου, οι ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα γίνουν στις 2 μ.μ. στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με το Μαξίμου, θα αφορούν το νέο σχέδιο για την Πολιτική Προστασία στον απόηχο της εθνικής τραγωδίας με τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή, μέχρι στιγμής, σε 92 ανθρώπους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κωνσταντοπούλου υπερασπίστηκε τον Καραναστάση με άγρια επίθεση στον Λαζαρίδη: «Γυμνοσάλιαγκα, λέσι, υποκείμενο»
«Γνωρίζει καλά πώς τον έγλειφε και με έγλειφε από την πρώτη στιγμή. Έλεγε "Διαμαντή τιμάς την επιτροπή", "Διαμαντή σε παρακαλώ", "Διαμαντή σε τιμώ", υπάρχουν και μηνύματα»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 23