Πολιτική

Χατζηδάκης: Ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία εμπλοκή στις παρακολουθήσεις – Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασε ο Κωστής Χατζηδάκης σχετικά με την υπόθεση για τις παρακολουθήσεις του ιδίου από την ΕΥΠ.

Συνομιλώντας ο Κωστής Χατζηδάκης με κοινοβουλευτικούς συντάκτες μετά και τα δημοσιεύματα για τις παρακολουθήσεις του από την ΕΥΠ, επανέλαβε πως γενικά το θέμα των υποκλοπών από τον Αύγουστο που ξέσπασε, θολώνει το θετικό έργο της κυβέρνησης.

Σε προσωπικό επίπεδο, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ανέφερε ότι σαφώς και η υπόθεση τον έχει επηρεάσει, ωστόσο έχει την πεποίθηση ότι δεν ήταν η παρακολούθησή του σε γνώση του Πρωθυπουργού και επισήμανε ότι το θέμα ερευνάται ήδη από τη Δικαιοσύνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα