Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εις σάρκαν μιαν! Παντρεύτηκε στην Αιδηψό η Ζωή Κωνσταντοπούλου που… έστησε σχεδόν μιάμιση ώρα τον γαμπρό!

Εις σάρκαν μιαν! Παντρεύτηκε στην Αιδηψό η Ζωή Κωνσταντοπούλου που… έστησε σχεδόν μιάμιση ώρα τον γαμπρό!

– Λαμπερή και απαστράπτουσα η νύφη έφτασε στην εκκλησία στις 20:18
– Δεν… πάτησε το πόδι του γαμπρού στο «η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα»
– Παρών στο γάμο στην Αιδηψό και ο Αλέξης Τσίπρας
– Η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχεδίασε τις μπομπονιέρες του γάμου
– Τους πάντρεψε ο ιερέας που την βάφτισε
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO

Πιστή στο έθιμο που θέλει τις νύφες να αργούν και να… “στήνουν” τον γαμπρό στα σκαλιά της εκκλησίας αποδείχθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που άφησε τον άνδρα της ζωής της, Αποστόλη Μαντή να περιμένει με την ανθοδέσμη στα χέρια για περισσότερο από μια ώρα.

Εκείνος, φορώντας σκούρο μπλέ κοστούμι και τιρκουάζ γραβάτα εμφανίστηκε στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στις 19:06. Κρατούσε στα χέρια του την ανθοδέσμη από λευκά και κόκκινα λουλούδια. Έφτασε στο ναό με το Volkswagen “σκαραβαίο” της Ζωής Κωνσταντοπούλου.



Όλα ήταν έτοιμα από νωρίς. Ο στολισμός κυρίως από λευκά λουλούδια, με κεριά στα σκαλιά της εκκλησίας. Τις μπομπονιέρες σχεδίασε η ίδια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που επιμελήθηκε κάθε λεπτομέρεια του γάμου της.







Καλεσμένοι στο γάμο συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού από την Αιδηψό, τόπο καταγωγής του γαμπρού και της μητέρας της κας Κωνσταντοπούλου, Λίνας Αλεξίου. Εκεί άλλωστε γνωρίστηκαν πριν από 10 χρόνια και από τότε είναι αχώριστοι.

Παρών στο γάμο ο Αλέξης Τσίπρας

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία σχεδόν στις 20:20. Τη συνόδευε ο πατέρας της, Νίκος Κωνσταντόπουλος. Το νυφικό της απλό, έδενε στο λαιμό. Χαμογελαστή και ευτυχισμένη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαιρέτισε τους πάντες καθώς έφτανε. Αντάλλαξε το καθιερωμένο φιλί με τον αγαπημένο της στην πόρτα του ναού και αμέσως το ζευγάρι πέρασε στο εσωτερικό για να ξεκινήσει το μυστήριο.

Κουμπάροι ήταν οι φίλοι του ζευγαριού Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας.

Στο… έθιμο που δεν έμεινε πιστή η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν στο να πατήσει το πόδι του γαμπρού όταν ακούστηκε το «η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα». Το μυστήριο τέλεσε το ίδιος ιερέας που είχε βαφτίσει την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.




Λίγο πριν από τις 21:30 το μυστήριο ολοκληρώθηκε, εν μέσω χειροκροτημάτων και με το χαμόγελο της ευτυχίας ζωγραφισμένο στα πρόσωπα και των δυο, το νεόνυμφο ζευγάρι βγήκε από την εκκλησία για να κατευθυνθεί στο Club Riviera όπου θα γίνει η δεξίωση του γάμου!

Να ζήσουν!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί δεν πήγαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Ρένα Δούρου: “Η μάνα μου πληρώνει τα τσιγάρα μου”

Προσβλητικός ο Τ. Νεράτζης απέναντι στην Ζ. Κωνσταντοπούλου στην Βουλή

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο γάμος και οι διευκρινίσεις για τον σύζυγό της

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε