Κόσμος

Πανικός στο αεροδρόμιο της Κολωνίας – Εκκενώθηκε λόγω απειλής

Σε εκκένωση τμημάτων του αεροδρομίου της Κολωνίας προχώρησαν οι αρχές. Αναφέρθηκε παραβίαση ασφαλείας.

Οι αρχές του αεροδρομίου δήλωσαν πως εκκενώθηκαν οι δύο τερματικοί επειδή μια γυναίκα κατάφερε να περάσει από την ασφάλεια χωρίς να ελεγχθεί. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας αριθμός μη εξουσιοδοτημένων ανθρώπων κατάφερε να περάσει στον αεροδιάδρομο.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε στη The Sun πως η εκκένωση έγινε βάσει του πρωτοκόλλου ασφαλείας και πως όλοι οι επιβάτες στους δύο τερματικούς θα περάσουν και πάλι από έλεγχο. Αρκετές πτήσεις έχουν ακυρωθεί λόγω των αναπόφευκτων καθυστερήσεων.

Έχουν κλείσει τον τερματικούς 1 και 2, με τη Ryanair να ενημερώνει τους επιβάτες πτήσης της πως η εκκένωση έγινε λόγω φόβων ασφαλείας. Ελικόπτερο της αστυνομίας πετά πάνω από το αεροδρόμιο.

Ο Marco Tarsia έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter πως εκκενώθηκε η περιοχή ασφαλείας στον τερματικό 2 εντελώς. Κάμερα που έδινε εικόνες από το αεροδρόμιο στο διαδίκτυο και έδειχνε την αστυνομία στο σημείο έχει απενεργοποιηθεί.

 

Πηγή: Independent, DailyStar

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Την «όρεξη» του Τραμπ για τη Γροιλανδία θέλουν να κόψουν Γερμανία και Βρετανία στέλνοντας δυνάμεις του ΝΑΤΟ
Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει στις 9 Ιανουαρίου πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να αποκτήσουν τη Γροιλανδία, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη μελλοντική κατάληψή της από τη Ρωσία ή την Κίνα
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βάλει σταθερά στο στόχαστρό του τη Γροιλανδία
Η Κούβα απαντά στις απειλές Τραμπ: «Έτοιμοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος»
«Η Κούβα είναι ένα ελεύθερο, ανεξάρτητο και κυρίαρχο έθνος. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι θα κάνουμε», ξεκαθαρίζει ο Κουβανός πρόεδρος, Μιγκέλ Ντίαζ-Κανέλ
Η σημαία της Κούβας
Κλιμακώνονται οι διαμαρτυρίες στο Ιράν: Το Ισραήλ «παρακολουθεί στενά» την ώρα που ετοιμάζει επίθεση εναντίον της Χεζμπολάχ στο Λίβανο
Πάνω από 500 οι νεκροί διαδηλωτές στο Ιράν - Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι οι διαμαρτυρίες είναι «εσωτερική υπόθεση του Ιράν», αλλά «θα είναι εξοπλισμένος για να ανταποκριθεί με δύναμη, αν χρειαστεί»
Γυναίκα σε διαμαρτυρία υπέρ του Ιράν
Ο Τραμπ εξετάζει στρατιωτικό «χτύπημα» στο Ιράν και ο Πεζεσκιάν κατηγορεί ΗΠΑ και Ισραήλ ότι «υποκινούν τους ταραξίες»
Ο Ρεζά Παχλαβί, που θεωρείται ένας από τους πιθανούς «διαδόχους» του Αλί Χαμενεΐ, σε σημερινό του μήνυμα κάνει ειδική αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ