Τρίτη, 7 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αθανασιάδης: Μας στοίχισε το κακό ξεκίνημα

Αθανασιάδης: Μας στοίχισε το κακό ξεκίνημα

Ο Στέφανος Αθανασιάδης υποστήριξε πως το κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ του στέρησε το δικαίωμα να κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Οσον αφορά στη ρεβάνς τόνισε ότι όλα είναι ανοικτά.

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ, είπε αρχικά για το αποτέλεσμα: «Όχι δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ήρθαμε για τη νίκη και να πάρουμε την πρόκριση. Στα πρώτα λεπτά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και μείναμε πίσω στο σκορ.
 
Μετά μείναμε με δέκα παίκτες. Τα δώσαμε όλα. Για αυτό κρατήσαμε το 2-1. Σίγουρα έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Όταν έρθει αυτή η στιγμή θα είμαστε συγκεντρωμένοι για την πρόκριση».
 
Για τη φάση της έντασης, είπε: «Δέχτηκα σπρώξιμο. Δεν ξέρω από ποιον. Μετά είδα πως ο Στοκ πήρε κόκκινη. Δεν κατάλαβα τι έγινε, γιατί ήμουν κάτω. Πήρα την μπάλα για να τη γυρίσω στη σέντρα και να παίξουμε γρήγορα. Τίποτα άλλο».
 
Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση: «Στην αρχή όταν ξεκίνησε το παιχνίδι δεν πρέπει να κάνεις λάθος. Εμείς κάναμε αβίαστα λάθη και μείναμε πίσω στο σκορ. Μετά με την πρώτη ευκαιρία μπήκαμε στο παιχνίδι. Μετά την κόκκινη, αναγκαστικά έπρεπε να αμυνθούμε. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Πιστεύαμε σε κάποια ευκαιρία μέσω αντεπίθεσης, αλλά δεν είχαμε δυνάμεις.
 
Για τον επαναληπτικό: «Σε καμία περίπτωση το σκορ δεν εξασφαλίζει την πρόκριση. Αλλά όταν παίζαμε για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο, μας αφήνει ικανοποιημένους το αποτέλεσμα. Περνάει από το μυαλό μας η ρεβάνς, αλλά κοιτάμε πρώτα το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμα…

Μίτσελ: Άδικο το αποτέλεσμα…

“Ροντέο” στο πρώτο ραντεβού! Μικρό προβάδισμα Ολυμπιακού, “φωνές” από ΠΑΟΚ

Άναψαν τα… αίματα στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

“https://www.newsit.gr/category/athlitika”>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε