Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Έλληνες και με τη βούλα οι Αντετοκούμπο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τα δύο μεγάλα ταλέντα που μεγάλωσαν στην Ελλάδα, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούμπο, θα φορέσουν τη φανέλα της Εθνικής ομάδας αφού κατάφεραν να πάρουν το ελληνικό διαβατήριο.

Το Ελληνικό μπάσκετ μπορεί να είναι αισιόδοξο για το μέλλον αφού δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης πήραν το Ελληνικό διαβατήριο και θα μπορούν να αγωνιστούν στην Εθνική ομάδα.

Ο Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούμπο δήλωσαν:

“Σήμερα ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα και είμαστε πλέον και επίσημα Έλληνες πολίτες. Όπως ακριβώς νιώθαμε όλα αυτά τα χρόνια έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει εδώ, έχοντας αποφοιτήσει από ελληνικό σχολείο… έχοντας ζήσει ολόκληρη τη ζωή μας στην πατρίδα μας,την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε την ελληνική Πολιτεία και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου. Θα είναι τιμή μας εάν μια μέρα κληθούμε να εκπροσωπήσουμε την Eλληνική Eθνική ομάδα μπάσκετ.”

O εκπρόσωπος των παικτών, Γιώργος Δημητρόπουλος, τόνισε: “Η διαδικασία πολιτογράφησης του Θανάση και του Γιάννη ολοκληρώθηκε και τα παιδιά πήραν την ελληνική ιθαγένεια. Ευχαριστούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, τον Υπουργό κ.Ευριπίδη Στυλιανίδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό κ.Χαράλαμπο Αθανασίου, τον γ.γ. κ.Άγγελο Συρίγο, τον γ.γ. Αποκεντρωμένης κ.Καλογερόπουλο και βέβαια την Ε.O.K. κι ιδιαίτερα τον κ.Βασιλακόπουλο…

Επίσης, ευχαριστούμε τον κάθε υπάλληλο σε κάθε υπηρεσία που βοήθησε με το δικό του τρόπο να προχωρήσει η διαδικασία… Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ.Δημήτρη Μπούκα, διευθυντή του γραφείου Τύπου του ΥΠ.ΕΣ., του οποίου η συνδρομή ήταν πραγματικά πολύτιμη.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε