Αθλητικά

Φήμες για Χιμένεθ και Σαραγόσα

Μερίδα του ισπανικού Τύπου κάνει λόγο για σοβαρή υποψηφιότητα του 46χρονου τεχνικού για τον πάγκο της ισπανικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα “El Periodico Aragon”, αναφέρει σε δημοσίευμα της ότι ο Μανόλο Χιμένεθ είναι στην κορυφή της λίστας, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Σαραγόσα, ο Χοσέ Αουρέλιο Γκάι.

Οι εφημερίδες της Ισπανίας θεωρούν σχεδόν σίγουρη την αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο του συλλόγου της Αραγονίας, μετά τις 3 ισοπαλίες και τις 3 ήττες σε 6 αγώνες, για την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα