Με επίσημη θέση η ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε για το ντέρμπι “αιωνίων”. Αρχικά έκανε λόγο για μία ήττα που θα πεισμώσει την ομάδα… “Σε μια βραδιά που όλα πήγαν στραβά, η ομάδα μας υπέστη μια ήττα η οποία όμως όχι μόνο δεν θα μας αποπροσανατολίσει αλλά θα μας πεισμώσει και θα μας δώσει δύναμη και ώθηση για να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Το βράδυ της Κυριακής απλά ανέβασε ψηλότερα τον πήχυ για όλους στον Ολυμπιακό”, αναφέρουν άνθρωποι του συλλόγου.
Στη συνέχεια γίνεται λόγος για εντολή της διοίκησης για τον εντοπισμό του φιλάθλου που πέταξε το χάρτινο ποτήρι ενώ χαρακτηρίζει θεατρικό τον τρόπου που έπεσε ο Αναστασίου… “Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με εντολή της διοίκησης θα εντοπίσει το φίλαθλο που πέταξε το χάρτινο ποτήρι με το αναψυκτικό στον προπονητή του Παναθηναϊκού και του έδωσε την ευκαιρία να δώσει θεατρική παράσταση με την πτώση του. Ο συγκεκριμένος προβοκάτορας (και όποιοι άλλοι το επιχειρήσουν στο μέλλον) δεν θα παρακολουθήσει ξανά παιχνίδι της ομάδας μας στο Καραισκάκης αφού τέτοιες ενέργειες κάνουν μόνο εχθροί της ομάδας μας. Στους «ευαίσθητους» δημοσιογράφους-σχολιογράφους που σχολιάζουν με αποτροπιασμό τη σκηνή της θεατρικής πτώσης του προπονητή του ΠΑΟ, αλλά και στους επίσης «ευαίσθητους» φιλάθλους των άλλων ομάδων, θυμίζουμε απλά πόσα τέτοια ποτήρια προσγειώθηκαν στην πλάτη και στο κεφάλι του κυρίου Μίτσελ στη Λεωφόρο, πόσα στο κεφάλι του Μήτρογλου και πόσα βεγγαλικά με «στιλό» σημάδεψαν τους παίκτες του Ολυμπιακού, τους ανθρώπους που βρίσκονταν στον πάγκο αλλά και τους αξιωματούχους του αγώνα, στον πρώτο γύρο στην Λεωφόρο. Για να μην ξεχάσουμε και τη φωτοβολίδα (που ενώ είχε στόχο τον Σάμαρη) έκαψε το πόδι του Πράνιτς.
Από εκεί και πέρα υπάρχει επίθεση σε ΜΜΕ αλλά και αναφορά στον Σιδηρόπουλο: “Προφανώς ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα για να ασχοληθεί με το αν δεν ήταν φάουλ η φάση που στην συνέχεια φέρνει το τρίτο γκολ του ΠΑΟ, ή αν ο διαιτητής θα έπρεπε να αποβάλει τους ποδοσφαιριστές Καπίνο και Ζέκα που προκαλούσαν διαρκώς την εξέδρα! Δεν θα σταθούμε ούτε στο ότι ο κύριος Αναστασίου πριν του βάλουν τσιρότα και επιδέσμους (που λίγο μετά, στην Συνέντευξη Τύπου είχαν δια μαγείας εξαφανιστεί) καθύβριζε διαρκώς τον 4ο διαιτητή. Ούτε στις μεγαλοπρεπείς βουτιές των παικτών του ΠΑΟ και του προπονητή τους, με τις οποίες γέλασαν και τα μικρά παιδιά. Όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς ποδόσφαιρο έχει καταλάβει και πως σφύριξε ο Σιδηρόπουλος και πως σήκωναν τις σημαίες οι βοηθοί του. Απο εμάς δεν θα γίνουν παράπονα ούτε θα διαμαρτυρηθούμε. Αυτά είναι για αυτούς που αισθάνονται μικροί και έχουν «οράματα». Στον Ολυμπιακό έχουμε ένα όραμα και μόνο. Να γίνεται ο Σύλλογος ολοένα και μεγαλύτερος και γι αυτό το μάθημα της Κυριακής μόνο καλύτερους θα μας κάνει.
Την Κυριακή αλλά και τη χθεσινή μέρα, αποδείχτηκε ότι στις μέρες του καρνάβαλου οι μάσκες πέφτουν πιο εύκολα. Και εκτός απο μέρα καρναβαλιού ήταν και η μέρα που χαμογέλασαν οι πικραμένοι και οι καταπιεσμένοι. Η λύσσα των αντιπάλων του Ολυμπιακού που ντύθηκαν «Παναθηναικοί» για να πανηγυρίσουν, δείχνει για ποιο λόγο ακριβώς πρέπει η οικογένεια του Ολυμπιακού να είναι μια γροθιά! Μόνοι μας (41) και όλοι τους (37). Και αυτή η λύσσα τους είναι η καλύτερη αφορμή για εμάς για να αρχίσει ένας πόλεμος που δεν θα μπορέσουν να αντέξουν…”, αναφέρουν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι της ΠΑΕ.
Ο Ολυμπιακός κατά της αστυνομίας για το ντέρμπι “αιωνίων”
Αναστασίου και Ατζαγκούν στο πλευρό του Ολαϊτάν
“Κακοήθειες τα σέναρια για την υγεία του Ολαϊτάν”
“Το ντέρμπι έπρεπε να είχε διακοπεί”
Ρομπέρτο: Η καλύτερη ομάδα πανηγυρίζει με τα τρόπαια στο χέρι!
Λουλούδια και ευχές από Παναθηναϊκό σε Ολαϊτάν!
Το γλέντι στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού (VIDEOS)
UEFA: Το όνειρο του Ολυμπιακού έγινε θρύψαλα
Ένα διδακτικό (για όλους) ντέρμπι
Καθησυχαστικός ο γιατρός του Ολυμπιακού για τον Ολαϊτάν
Το photostory του πράσινου θριάμβου!
Αλαφούζος: Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα
Ο ξένος Τύπος για τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού
Πανζουρλισμός και “πράσινο” πάρτι στο Κορωπι!
Μίτσελ: Καταστροφική βραδιά
“Πάγωσαν” οι πάντες με Ολαϊτάν (ΦΩΤΟ)
Αναστασίου: Δυστυχώς, χάθηκε ο πολιτισμός
Δακρυγόνα και κυνηγητό στο “Καραϊσκάκης”
Ούτε αήττητο, ούτε φιέστα! Ο Παναθηναϊκός διέσυρε τον Ολυμπιακό ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT