Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Χρειάζονται 11… καμικάζι! Ιαπωνία – Ελλάδα (01.00)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο αγώνας με την Κολομβία ανήκει στο παρελθόν και το ίδιο θα πρέπει να συμβεί και με το επεισόδιο Τζαβέλλα – Μανιάτη. Η Εθνική βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση αφού με νίκη επί της Ιαπωνίας θα μπει γερά στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Σε περίπτωση ήττας αποχαιρετά το Μουντιάλ.

Οι αναλύσεις και οι εξηγήσεις για το τι έγινε στην προπόνηση της Εθνικής και πως έφτασαν Μανιάτης και Τζαβέλλας στα… άκρα, μπορούν να περιμένουν. Αυτήν την ώρα οι διεθνείς έχουν μπροστά τους το κρίσιμο ματς με την Ιαπωνία που μπορεί να τους ξαναβάλει σε τροχιά πρόκρισης ή να τους θέσεις πρόωρα εκτός Μουντιάλ.

Ο αγώνα που θα γίνει στην πόλη Νατάλ θα ξεκινήσει στη 01.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΝΕΡΙΤ ενώ θα υπάρχει LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και η αμυντική τετράδα δύσκολα θα αλλάξει. Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Χολέμπας θα είναι πίσω από τους Κατσουράνη, Μανιάτη και Κονέ. Αλλαγές θα υπάρξουν στην επίθεση με τον Σαμαρά να κρατάει την θέση του αλλά τους Φετφατζίδη και Μήτρογλου να παίρνουν αυτές των Σαλπιγγίδη και Γκέκα.

Ο αγώνας είναι τελικός και για την Ιαπωνία αφού η ήττα στην πρεμιέρα από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει δυσκολέψει και το δικό της έργο.

Κονέ: Το πιστεύουμε και θα τα καταφέρουμε

Εθνική: Υποβαθμίζουν οι διεθνείς το επεισόδιο Μανιάτη – Τζαβέλλα

Ούτε ο Σάντος δεν τους κάνει καλά! “Κοκόρια” Μανιάτης – Τζαβέλλας, πλακώθηκαν στην προπόνηση – “Εμφύλιος” στην Εθνική πριν τον “τελικό” με την Ιαπωνία Σοκ! Η Χιλή πέταξε εκτός Μουντιάλ την Ισπανία (VIDEOS)

Άνω-κάτω η Εθνική! Απείλησε να φύγει απ΄την Βραζιλία ο Μανιάτης

Δημόσιο: μεταθέσεις και μετατάξεις μόνο μέσω ΑΣΕΠ – Τα πάνω κάτω φέρνει το νέο σύστημα

Αυστραλία – Ολλανδία: 2-3 – Ματσάρα με ανατροπή στην ανατροπή (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε