Αθλητικά

ΑΕΚ: Ο Μάνταλος αγωνίστηκε στην Τούμπα εν μέσω πένθους

Ο Πέτρος Μάνταλος ξεκίνησε βασικός για την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, παρότι μόλις την προηγούμενη ημέρα, είχε μάθει ότι πέθανε ο παππούς του.

Ο αρχηγός της Ένωσης δεν ήθελε να χάσει το σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του κι έτσι δεν είχε πει τίποτα από πριν στους διοικούντες και το προπονητικό τιμ, ούτε στους συμπαίκτες του.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Έμμεσος» νικητής ο Ολυμπιακός μετά την ντερμπάρα στην Τούμπα (videos)

Μετά το τέλος του αγώνα όμως, ενημέρωσε τον τεχνικό διευθυντή, Παναγιώτη Κονέ, ώστε να μπορέσει να φύγει μόνος του νωρίτερα και να παραστεί στην κηδεία του παππού του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα