Την Παρασκευή θα γίνει γνωστή η τιμωρία του Ολυμπιακού σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
Ο νομικός εκπρόσωπος των Πειραιωτών, Θεόδωρος Γιαννίκος ζήτησε και πήρε την συγκεκριμένη προθεσμία, ώστε να καταθέσει υπόμνημα αναφορικά με την θέση της πειραϊκής ΠΑΕ για όσα συνέβησαν στο Φάληρο.
Ο κ. Γιαννίκος υποστήριξε μεταξύ άλλων μιλώντας στην έδρα ότι: “Από την κλήση σε απολογία προκύπτει ότι βασικά παραπτώματα από την έκθεση του παρατηρητή είναι η ρίψη φωτοβολίδων σε διάφορα λεπτά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Στο 90′ γράφει ο παρατηρητής για είσοδο περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου 5-10 φιλάθλων. Δεν έχει συμβεί αυτό στην πραγματικότητα. Δεν υπήρξε είσοδος φιλάθλων. Κάποιοι φίλαθλοι ήταν στα κιγκλιδώματα αλλά δεν έγινε είσοδος”.
Για τον τραυματισμό του Γιάννη Αναστασίου υποστήριξε: “Η ρίψη χάρτινου ποτηριού δεν είχε καμία επίπτωση τραυματισμού. Αυτό αναφέρεται, άλλωστε, στην έκθεση του παρατηρητή. Ναι μεν υπήρξε ρίψη, αλλά δεν είχε υπήρξε τραυματισμός. Ούτε είναι εφικτό να γίνει τραυματισμός με χάρτινο ποτήρι με νερό.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει αυτά τα περιστατικά. Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα, κάνουμε μεγάλο αγώνα να μην έχουμε τέτοια περιστατικά, τα τελευταία 3-4 χρόνια. Οι συμπεριφορές έχουν βελτιωθεί σημαντικά”.
Διαβάστε ακόμα…
Παναθηναϊκός: Δημιούργησε παρενέργειες το 0-3 στον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός κατά της αστυνομίας για το ντέρμπι “αιωνίων”
Αναστασίου και Ατζαγκούν στο πλευρό του Ολαϊτάν
“Κακοήθειες τα σέναρια για την υγεία του Ολαϊτάν”
“Το ντέρμπι έπρεπε να είχε διακοπεί”
Ρομπέρτο: Η καλύτερη ομάδα πανηγυρίζει με τα τρόπαια στο χέρι!
Λουλούδια και ευχές από Παναθηναϊκό σε Ολαϊτάν!
Το γλέντι στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού (VIDEOS)
UEFA: Το όνειρο του Ολυμπιακού έγινε θρύψαλα
Ένα διδακτικό (για όλους) ντέρμπι
Καθησυχαστικός ο γιατρός του Ολυμπιακού για τον Ολαϊτάν
Το photostory του πράσινου θριάμβου!
Αλαφούζος: Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα
Ο ξένος Τύπος για τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού
Πανζουρλισμός και “πράσινο” πάρτι στο Κορωπι!
Μίτσελ: Καταστροφική βραδιά
“Πάγωσαν” οι πάντες με Ολαϊτάν (ΦΩΤΟ)
Αναστασίου: Δυστυχώς, χάθηκε ο πολιτισμός
Δακρυγόνα και κυνηγητό στο “Καραϊσκάκης”
Ούτε αήττητο, ούτε φιέστα! Ο Παναθηναϊκός διέσυρε τον Ολυμπιακό