Αθλητικά

Νίκη χωρίς αντίκρισμα – Υποβιβάστηκε ο Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός έκανε το καθήκον του, πήρε το διπλό στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη με 0-2, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο ΠΑΟΚ δε βρήκε το γκολ που ήθελαν πιο πολύ στη Λιβαδειά, παρά στην Τούμπα, και έτσι ο Λεβαδειακός θα ακολουθήσει τους Εργοτέλη, ΟΦΗ και Νίκη Βόλου στη Football League.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Λεβαδειακός χρειαζόταν οπωσδήποτε νίκη κόντρα στον Εργοτέλη, και ξεκίνησε δυνατά, έχοντας δύο ευκαιρίες στο 1ο δεκάλεπτο. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, με τον Εργοτέλη να ανεβαίνει στο γήπεδο και να μην απειλείται ιδιαίτερα, και μόνο σε φάουλ του Πελέ χρειάστηκε να επέμβει ο Σαράνοφ, βγάζοντας στην κλειστή του γωνία.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λεβαδειακός πήρε μπρος και καθάρισε το παιχνίδι μέσα σε δύο λεπτά, με τον Μάντζιο με μία ασσίστ (66′) στον Μιλοσάβλιεβ κι ένα γκολ (68′) να καθαρίζει το ματς για τους Βοιωτούς.

Ο Μάντζιος είχε και δοκάρι στο 78′, ωστόσο ουσιαστικά ενδιαφερόταν περισσότερο για όσα γίνονταν στη Νέα Σμύρνη. Ο ΠΑΟΚ εκεί δε βρήκε ποτέ γκολ, κι έτσι η ομάδα του Γιάννη Κομπότη, παρά τη νίκη του, αποχαιρέτησε τη μεγάλη κατηγορία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Εργοτέλης (Γ. Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Ρέντζας (71’ Ολαϊτάν), Λουβιόν, Γκορκς, Πίτσος, Μπόε Καν (60’ Γκέντσογλου), Καζναφέρης, Κούτρης (82’ Καλέ), Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ, Τζίλας.

Λεβαδειακός (Α. Μάντζιος): Σηφάκης, Στάθης, Τριποτσέρης, Μπουσταμάντε (69’ Βούκσεβιτς), Μιλιάζες, Πελέ, Πουλίδο (85’ Γκόμεζ), Τόμας, Γιακουμάκης (46’ Μιλοσάβλιεφ), Μάντζιος, Ζίτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα