Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

F1: Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα στην Αυστραλία

F1: Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα στην Αυστραλία

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Την Κυριακή το μεσημέρι στην μακρινή Αυστραλία, ομάδες και οδηγοί θα μπουν στην “αρένα” για να αναμετρηθούν στον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Οι χειμερινές δοκιμές έδειξαν πως όλοι είναι -άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο- ετοιμοπόλεμοι. Βέβαια η ανάλυσή τους δείχνει πως η Mercedes εξακολουθεί να είναι η κυρίαρχος του παιχνιδιού, ωστόσο οι χρόνοι της Ferrari έδειξαν πως οι “κόκκινοι” μπορεί να είναι ανταγωνιστικοί, την ώρα που οι “ταύροι” μάλλον δεν θα μπορέσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, τουλάχιστον με το “καλημέρα” και πάντα με βάση τα στοιχεία των δοκιμών στη Βαρκελώνη.

Την ίδια στιγμή, η McLaren-Honda έχει ακόμη μπόλικα προβλήματα με βασικότερο την απουσία του Fernando Alonso, λόγω του γνωστού ατυχήματος που είχε στις δοκιμές της Βαρκελώνης και το οποίο του απέφερε μια διάσειση συνοδευόμενη από μερική αμνησία που όμως αποκαθίσταται, σύμφωνα με τους γιατρούς της ομάδας. 

Τη θέση του Ισπανού θα πάρει ο Kevin Magnussen, ενώ το δεύτερο μονοθέσιο θα οδηγήσει κανονικά ο Jenson Button. 

Στο Albert Park θα αγωνιστεί τελικά και η Marussia (το νέο της όνομα είναι Manor F1), αφού άλλαξε το ιδιοκτησιακό της καθεστώς και έχει βρεθεί νέος επενδυτής. Μάλιστα, η ομάδα ανακοίνωσε και τον δεύτερο οδηγό της που θα είναι ο Ισπανός, Roberto Merhi, που θα πλαισιώσει τον Will Stevens. 

Βέβαια, όλα τα φλας θα είναι στραμμένα στον Sebastian Vettel στο ντεμπούτο του με τη Ferrari, αφού όπως προ είπαμε η άλλη μεγάλη μεταγραφή (Alonso) θα απουσιάζει. 

Με αγωνία περιμένουν όλοι και τις επιδόσεις των δύο νεοφώτιστων της Toro Rosso, του Max Verstappen και του Carlos Sainz jr μια και οι δύο θέλουν να αποδείξουν πως δίκαια βρέθηκαν στην Formula 1. 

Tέλος, δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν καλές επιδόσεις και από την Lotus που πλέον αγωνίζεται με κινητήρια μονάδα της Mercedes-Benz. Υπομονή λοιπόν έως τους πρώτους γύρους στο Albert Park και βέβαια για τον αγώνα της Κυριακής που θα δείξει πολλά για τη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος. 

Το πρόγραμμα μετάδοσης του αγώνα από τον ΟΤΕ TV

Παρασκευή 13.03.15
03.20 Formula 1 Αυστραλία, Μελβούρνη, ελεύθερες δοκιμές LIVE, OTE sport5HD
07.20 Formula 1 Αυστραλία, Μελβούρνη, ελεύθερες δοκιμές LIVE, OTE sport5HD

Σάββατο 14.03.15
04.50 Formula 1 Αυστραλία, Μελβούρνη, ελεύθερες δοκιμές LIVE, OTE sport5HD
07.50 Formula 1 Αυστραλία, Μελβούρνη, Κατατακτήριες δοκιμές LIVE, OTE sport5HD

Κυριακή 15.03.15
06.45 Formula 1 Αυστραλία, Μελβούρνη, Αγώνας LIVE, OTE sport5HD

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αγώνες Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε