Κόσμος

Διατροφή μαμούθ καλέιται να καταβάλει ο Μπερλουσκόνι στην πρώην σύζυγο

Στο 1,4 εκατ. ευρώ τον μήνα καθόρισε με οριστική του απόφαση το δικαστήριο της πόλης Μόντζα το ποσό που θα πρέπει να καταβάλλει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ως διατροφή στην πρώην σύζυγό του Βερόνικα Λάριο.

Το ποσό που ζητούσε η Βερόνικα Λάριο ξεπερνούσε τα 3 εκατ. ευρώ τον μήνα. Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, το δικαστήριο προσάρμοσε τη μηνιαία διατροφή της πρώην κυρίας Μπερλουσκόνι στο σύνολο της περιουσίας του Ιταλού μεγιστάνα και πολιτικού.

Το διαζύγιο είχε εκδοθεί τον Φεβρουάριο του 2014, αλλά το δικαστήριο της Μόντζα είχε αναβάλει την οριστική απόφαση σχετικά με την διατροφή.

Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Corriere della Sera γράφει ότι πρόκειται, κατά κάποιον τρόπο, για ήττα της πρώην ηθοποιού Βερόνικα Λάριο, η οποία, από τη στιγμή που είχε επισημοποιηθεί ο χωρισμός της με τον «μίστερ τιβί», τον Δεκέμβριο του 2012, είχε επιτύχει βάσει προσωρινής δικαστικής απόφασης να της καταβάλλονται τρία εκατομμύρια ευρώ τον μήνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς καλούν το Ιράν σε «αυτοσυγκράτηση» μέσω κοινής δήλωσης – «Καταδικάζουμε την δολοφονία διαδηλωτών»
«Οι ιρανικές αρχές έχουν την ευθύνη να προστατεύουν τον λαό τους και οφείλουν να εγγυώνται την ελευθερία της έκφρασης και την ειρηνική συνάθροιση χωρίς φόβο αντιποίνων» τονίζουν οι τρεις ηγέτες
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς κάθεται μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν, πρόεδρο της Γαλλίας, και τον Κίρ Σταρμερ, πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου
Το παρασκήνιο της σύλληψης Μαδούρο σύμφωνα με την Washington Post: Το γνώριζε το Βατικανό, αρνήθηκε το καταφύγιο Πούτιν
Ο Μαδούρο δεν «έπιασε τα μηνύματα» Τραμπ να αυτοεξοριστεί από την Βενεζουέλα - Γιατί προτιμήθηκε για την επόμενη ημέρα η Ροντρίγκες που δεν είχε ιδέα για τον σχέδιο των ΗΠΑ
Ο συλληφθείς πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο φτάνει στο ελικοδρόμιο του κέντρου του Μανχάταν, καθώς κατευθύνεται προς το δικαστήριο Daniel Patrick Manhattan των Ηνωμένων Πολιτειών
Σύμβουλος του Πούτιν απειλεί με βαλλιστικούς πυραύλους της ΕΕ: «Δεν υπάρχουν συστήματα αεράμυνας ικανά να τους αναχαιτίσουν»
Η επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Κάγια Κάλας, κάλεσε τις χώρες - μέλη «να ψάξουν πιο βαθιά» στα αποθέματα της αντιαεροπορικής άμυνάς τους και «να ανταποκριθούν τώρα»
Στρατιωτικοί συμμετέχουν σε αυτό που το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αποκαλεί ανάπτυξη του ρωσικού πυραυλικού συστήματος Oreshnik με υπερηχητική ταχύτητα και πυρηνική ικανότητα