Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Φρίκη! Πούλησε τη 10χρονη κόρη της σε βιαστή για ένα μπουκάλι βότκα

Φρίκη! Πούλησε τη 10χρονη κόρη της σε βιαστή για ένα μπουκάλι βότκα

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την απόφαση μιας Ρωσίδας μητέρας να πουλήσει την κόρη της βιαστή με αντάλλαγμα αλκοόλ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η Ρωσίδα παρέδωσε το 10χρονο κορίτσι στον βιαστή του για ένα μπουκάλι βότκα και 100 ρούβλια (περίπου 1,30 λίρες). Ήταν μάλιστα παρούσα ενώ ο 23χρονος βίαζε την κόρη της.

Το ανήλικο κορίτσι εντόπισε σε άθλια κατάσταση περαστικός που ειδοποίησε τις αρχές. Ήταν φοβισμένη, έκλαιγε και τα πόδια της ήταν καλυμμένα με αίμα όταν βρέθηκε κοντά στην πολυκατοικία όπου έζησε τον απόλυτο εφιάλτη.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως ασθενοφόρο και περιπολικά, με το 10χρονο κορίτσι να μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε ο βιασμός του. Λίγο αργότερα οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία του 23χρονου βιαστή. Ο νεαρός άντρας είπε στις αρχές πως αγόρασε το κορίτσι από τη μητέρα στην πόλη Vyazemsky και του είπε ότι θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει με την κόρη της.

Μετά το αδιανόητο συμβάν, η μητέρα της ανήλικης προσπάθησε να την επισκεφτεί στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν. Η 10χρονη ωστόσο φοβήθηκε πολύ και ζήτησε από τις αρχές να κρατήσουν μακριά τη μητέρα της που έχει και έναν 12χρονο γιο. Το ανήλικο κορίτσι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ζει πλέον σε ορφανοτροφείο, με τη μητέρα της να έχει διαφύγει στο Avan.

Η γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τους ντόπιους που έμαθαν τι είχε συμβεί και αναμένεται να ανακριθεί από τις αρχές. Ο φερόμενος βιαστής της ανήλικης κόρης της αρνήθηκε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά και κρατείται εν αναμονή της έρευνας.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε