Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Γατάκι Spiderman! Γυναίκα ζει με 1.500 (χίλιες πεντακόσιες) ταραντούλες! [vid]

Φωτογραφία από YouTube
Φωτογραφία από YouTube

Αν η σκέψη του να βρείτε μία αράχνη στο σπίτι, σας προκαλεί… ανατριχίλα, φανταστείτε πώς θα ήταν αν μπαίνατε στο σπίτι της Ming Cu, η οποία έχει 1.500 (!) ταραντούλες, τις οποίες… ανατρέφει και αγαπά!

Η Ming Cu δεν ζούσε πάντα με… αμέτρητες αράχνες στο σπίτι της στην πόλη Bandung, της Ινδονησίας. Αυτό ξεκίνησε σαν μια επιχειρηματική ευκαιρία με έναν φίλο της το 2010 και τελικά κατέληξε σε τρόπο ζωής.

“Ο φίλος μου, μου ζήτησε να πουλήσω μαζί του κάποιες ταραντούλες, ωστόσο στην πορεία εκείνος εγκατέλειψε την επιχείρηση κι εγώ το κάνω ακόμη μόνη μου”, λέει η γυναίκα.

Εξακολουθώ να τις κρατάω, να τις πουλάω, να τις ανατρέφω και εξακολουθώ να τις αγαπώ, παρόλο που με έχουν τσιμπήσει αρκετές φορές. Η αγάπη όμως μπορεί να αντέξει τα πάντα“, προσθέτει η Ming Cu, η οποία ενώ κάνει δηλώσεις στην τηλεοπτική κάμερα, έχει μια ταραντούλα.. παρέα, η οποία περπατά στα χέρια και τον ώμο της!

Δείτε στη συνέχεια του κειμένου το βίντεο

Η γυναίκα έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής περισσότερα από 55.000 δολάρια για τις ταραντούλες και παρά την αγάπη της, παραδέχεται πως είναι αρκετά δύσκολο να έχει κανείς το νου του σε 1.500… κατοικίδια.

Δείτε το ελαφρώς… ανατριχιαστικό βίντεο

Πηγή: rt.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε