Κόσμος

Μέχρι τέλος του χρόνου ο καθαρισμός του Κόλπου του Μεξικό

Ο Αμερικανός αξιωματούχος ανακοίνωσε την έναρξη της επιχείρησης "Deep Clean" (Βαθύς Καθαρισμός).

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι παραλίες στον Κόλπο του Μεξικού που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα πρέπει να έχουν καθαριστεί μέχρι το τέλος αυτού του έτους, ανακοίνωσε σήμερα ένας ανώτατος αξιωματούχος, με την ελπίδα ότι οι τουρίστες θα επιστρέψουν στην περιοχή.

“Είμαστε εδώ μακροπρόθεσμα”, δήλωσε ο αντιναύαρχος Πολ Ζούκουνφτ, κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, έξι μήνες μετά από την έκρηξη στην εξέδρα άντλησης πετρελαίου της BP.

Ο αντιναύαρχος ανέφερε ακόμη ότι από τα 50.000 άτομα που έχουν προσληφθεί για την καταπολέμηση της πετρελαιοκηλίδας, μόνο οι 13.000 βρίσκονται στις θέσεις τους, προσθέτοντας ότι οι προσπάθειες για την αντιμετώπιση της καταστροφής συνεχίζονται.

Ο Αμερικανός αξιωματούχος ανακοίνωσε την έναρξη της επιχείρησης “Deep Clean” (Βαθύς Καθαρισμός), που στοχεύει στον καθαρισμό των παραλιών της Αλαμπάμα και της Φλόριντα από το πετρέλαιο.

Μόνο από την Φλόριντα, ο τομέας του τουρισμού κερδίζει 57 δισεκατομμύρια δολάρια κάθε έτος.

“Πολλοί άνθρωποι σχεδιάζουν τις διακοπές τους από την 1η Ιανουαρίου. Θέλουμε αυτά τα άτομα να σχεδιάζουν να επισκεφθούν αυτές τις παραλίες”, σημείωσε ο αντιναύαρχος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μάρκο Ρούμπιο φόρεσε τη φόρμα σύλληψης του Νικολάς Μαδούρο και φωτογραφήθηκε στο Air Force One
«Ο υπουργός Ρούμπιο φορώντας το Nike Tech ‘’Venezuela’’ στο Air Force One!», έγραψε σε ανάρτησή του στα social media ο διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Στίβεν Σεούνγκ, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία
Μάρκο Ρούμπιο με την ίδια φόρμα του Νικολάς Μαδούρο
Ο βασιλιάς Κάρολος εκφώνησε τον Λόγο του Θρόνου εν μέσω πολιτικής θύελλας για τον Στάρμερ – Το νομοθετικό σχέδιο της κυβέρνησης
«Η Βρετανία θα απαντήσει με δύναμη σε έναν επικίνδυνο και ασταθή κόσμο» - Με βασιλική μεγαλοπρέπεια η έναρξη της κοινοβουλευτικής περιόδου
Ο Κάρολος εκφωνεί τον Λόγο του Θρόνου