Κόσμος

Νάγια Ριβέρα: Εντοπίστηκε η σορός της διάσημης ηθοποιού του Glee

Στη Νάγια Ριβέρα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σήμερα στη λίμνη Πίρου επιβεβαίωσε η αστυνομία του Λος Άντζελες.

Η Νάγια Ριβέρα είχε εξαφανιστεί από την προηγούμενη εβδομάδα με τις αρχές να εικάζουν πως πνίγηκε αφού ενοικίασε μια βάρκα στη λίμνη Πίρου, κοντά στο Λος Άντζελες μαζί με τον τετράχρονο γιο της Τζόσεϊ, ο οποίος βρέθηκε σώος και αβλαβής φορώντας το σωσίβιό του.

Ο 4χρονος ανέφερε στις αρχές πως η μητέρα του πήδηξε στο νερό, αλλά, δεν επέστρεψε ποτέ. Η λίμνη Πίρου έχει μήκος δύο μίλια και το βαθύτερο σημείο της είναι “περίπου 130 πόδια”.

Να σημειωθεί πως το περασμένο Σάββατο πρώην σύζυγος της Ριβέρα, ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ όπως και ο πατέρας της Τζορτζ Ριβέρα, έπεσαν με τα ρούχα νερά της λίμνης και την αναζητούσαν. Τραγική φιγούρα η μητέρα της Γιολάντα που γονάτισε με τα χέρια ανοιχτά μπροστά στη λίμνη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ: Ο φόνος μιας Ουκρανής πρόσφυγα αναζωπυρώνει την εκστρατεία ασφάλειας του Ντόναλντ Τραμπ κατά των Δημοκρατικών
Ο Ντόναλντ Τραμπ εκμεταλλεύεται το δράμα μιας νεαρής γυναίκας που δολοφονήθηκε τον Αύγουστο σε τρένο στη Βόρεια Καρολίνα, για να δικαιολογήσει την επέκταση της πολιτικής του για την ασφάλεια σε μεγάλες πόλεις
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντοναλντ Τραμπ
Νέα εντολή εκκένωσης στη Γάζα εν όψει χερσαίας επιχείρησης στου ισραηλινού στρατού - «Φύγετε τώρα», λέει ο Νετανιάχου
Ο ισραηλινός στρατός κατέστρεψε τη Δευτέρα ακόμη μία πολυκατοικία στη Γάζα -την τέταρτη σε διάστημα 3 ημερών- η οποία θεωρείται το τελευταίο προπύργιο της Χαμάς στην περιοχή
ισραηλινό τανκ
Το παραλήρημα του Τραμπ για την ενδοοικογενειακή βία: «Αν κάποιος έχει καβγαδάκι με τη γυναίκα του, λένε πως διέπραξε έγκλημα»
Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε πως τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας δεν θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται στις στατιστικές για την εγκληματικότητα. ισχυρίστηκε πως οι πολιτικοί αντίπαλοί του βάλθηκαν να παραφουσκώνουν τις στατιστικές για την εγκληματικότητα για να αμαυρώσουν την εικόνα του.
Ντόναλντ Τραμπ 1
Ο Εμανουέλ Μακρόν σε αγώνα δρόμου για να σώσει την πενταετία του μετά την πτώση της κυβέρνησης
Ο Εμανουέλ Μακρόν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια αδύνατη εξίσωση: να βρει γρήγορα έναν πρωθυπουργό ικανό να κρατήσει τον δημοσιονομικό προσανατολισμό και να σώσει την πενταετία του αναλύουν η Figaro και η Le Temps
Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουελ Μακρόν 2