Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τζάστιν Τριντό: Σάλος με βίντεο που τον δείχνει να τραγουδάει 48 ώρες πριν την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Τζάστιν Τριντό: Σάλος με βίντεο που τον δείχνει να τραγουδάει 48 ώρες πριν την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Το τραγούδι του Τζάστιν Τριντό του βγήκε… ξινό, καθώς ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τον δείχνει να τραγουδάει 48 ώρες πριν την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Ο Τζάστιν Τριντό ήταν ένας από τους 2.000 επίσημους καλεσμένους στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, που έγινε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. Πριν από 48 ώρες, το Σάββατο (17.9.2022) δηλαδή, φαίνεται να τραγουδάει σε λόμπι ξενοδοχείου το πασίγνωστο τραγούδι «Bohemian Rhapsody» των Queen.

Το ξενοδοχείο, σύμφωνα με τη DailyMail, είναι το Corinthia Hotel, στο οποίο οι σουίτες έχουν τιμή 5.000 δολάρια ανά βραδιά και το… πάρτι στήθηκε λίγες ώρες μετά το δείπνο που έγινε προς τιμήν της αντιπροσωπείας της κυβέρνησης του Καναδά για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος του Καναδού πρωθυπουργού θέλησε να ηρεμήσει την κατάσταση, δηλώνοντας ότι «μετά το δείπνο το Σάββατο, ο πρωθυπουργός συμμετείχε σε μια μικρή συγκέντρωση με μέλη της καναδικής αντιπροσωπείας που είχαν μαζευτεί για να τιμήσουν τη ζωή της Αυτής Μεγαλειότητος.

Ο Γκρέγκορι Τσαρλς, ένα γνωστός μουσικός από το Κεμπέκ, έπαιξε πιάνο στο λόμπι του ξενοδοχείου με ορισμένα από τα μέλη της καναδικής αντιπροσωπείας να ξεκινούν το τραγούδι και τον πρωθυπουργό να συμμετέχει».

Τονίζοντας, επίσης, ότι δεν υπήρξε καμία πρόθεση ασέβειας από τον Τριντό, ο εκπρόσωπός του είπε ότι «τις προηγούμενες δέκα ημέρες ο πρωθυπουργός είχε λάβει μέρος σε αρκετές εκδηλώσεις για να εκφράσει τον σεβασμό του στη Βασίλισσα και σήμερα (σ.σ. χθες Δευτέρα 19/09) όλη η καναδική αντιπροσωπεία έλαβε μέρος στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ».

Όμως, αυτή δεν είναι η πρώτη γκάφα του Τζάστιν Τριντό, καθώς έχει βρεθεί στο επίκεντρο αντιδράσεων και στο παρελθόν, όταν π.χ. έβαψε μαύρο το πρόσωπό του ή όταν χρησιμοποίησε τον όρο peoplekind αντί για humankind.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις