Πέμπτη, 30 Μαΐ
24oC Αθήνα

Βουλγαρία: 8 Έλληνες και 2 Ρουμάνοι τραυματίες σε τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο

Βουλγαρία: 8 Έλληνες και 2 Ρουμάνοι τραυματίες σε τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο
facebook

Τροχαίο ατύχημα στη Βουλγαρία ανάμεσα σε ένα τουριστικό λεωφορείο και ένα φορτηγό, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 8 Ελλήνων τουριστών και 2 Ρουμάνων.

Το τροχαίο συνέβη όταν το πούλμαν που τους μετέφερε προς τη Σόφια συγκρούστηκε με τουρκικό φορτηγό στον δρόμο από την πόλη Ρούσε προς την πόλη Μπιάλα, στο ύψος του Μπόροβο στη Βουλγαρία.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους, σύμφωνα με την ενημέρωση των βουλγαρικών αρχών.

Οκτώ Έλληνες που επέβαιναν στο λεωφορείο διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κάνεφ στο Ρούσε και έπειτα από λίγη ώρα οι 7 έλαβαν εξιτήριο. Η μία επιβάτης εξ αυτών παρέμεινε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το πούλμαν με τους τουρίστες, με Ρουμάνο οδηγό 36 ετών, βγήκε από τον δρόμο μετά τη σύγκρουση με το φορτηγό που οδηγούσε 50χρονος Τούρκος. Σύμφωνα με πληροφορίες με το λεωφορείο ταξίδευαν 50 τουρίστες από την Ελλάδα που γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά στο Βουκουρέστι.

Facebook/Diana Russinova
Facebook/Diana Russinova

«Επιστρέφαμε στην Ελλάδα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Τη Δευτέρα είχαμε ένα παρόμοιο περιστατικό στη Ρουμανία. Μας άλλαξαν όχημα και οδηγό και μετά είχαμε δεύτερο ατύχημα στη Βουλγαρία», ανέφερε ένας από τους επιβάτες σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις