Lifestyle

Σ. Κουτσοσταμάτη: Ετοιμασίες για την βάφτιση της κόρης της!

Η μικρή Ιωάννα, που θα γίνει επτά μηνών στις 6 Μαΐου, μοιάζει πολύ στη μαμά της και στην εμφάνισή και στον χαρακτήρα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ζωή της Σάντυ Κουτσοσταμάτη και του Δημήτρη Εμμανουιλίδη έχει αλλάξει ολοκληρωτικά μετά την απόκτηση της επτά μηνών κόρης τους. Η μικρή Ιωάννα, όπως θα βαφτιστεί σε λίγες μέρες, τους έχει γεμίσει με ευτυχία.

Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα βαφτίσια της που θα γίνουν στις αρχές Ιουνίου. Πρόσφατα η όμορφη ψυχολόγος και ο σύζυγός της, μαζί τους γονείς του νεαρού επιχειρηματία επισκέφτηκαν μαγαζιά με παιδικά ρούχα και βαφτιστικά είδη.

Δες φωτογραφίες στο Tlife

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ συγκινεί για τα 30 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ξεκουράσου, κανένας δε σε ξέχασε»
«Έκλεισες τα μάτια σου για τελευταία φορά, έγινε μπροστά μου και ενώ το περίμενα συνέχιζα να σου λέω "σήκω, ξύπνα μη φεύγεις μη με αφήνεις μόνο"», έγραψε ακόμα στο Instagram
Αλίκη Βουγιουκλάκη και Γιάννης Παπαμιχαήλ 9