Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μαίρη Μπάρκουλη: Η εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Μαίρη Μπάρκουλη: Η εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Όσα εξομολογήθηκε η Μαίρη Μπάρκουλη μέσα από το νοσοκομείο.

Από τον χώρο όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες μίλησε η Μαίρη Μπάρκουλη, το πρωί της Τετάρτης, στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

«Είμαι στο νοσοκομείο, δυστυχώς έχουν γίνει πολλά αυτές τις μέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει πολύ και περνάει όσα έχω περάσει εγώ, όλα αυτά κάπου ξεσπάνε. Ήρθε ο καιρός να αρρωστήσω και γω. Είχα πολλές έκτακτες συστολές στην καρδιά».

«Πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε προ εμφράγματος για κάποιο λόγο. Ανακαλύψαμε ότι έχω ένα αυτοάνοσο νόσημα που μου έχει δημιουργήσει βρογχοκήλη και όζο. Αυτό συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα και συνήθως κάνει κακοήθειες.

Θα το δούμε ξανά σε δυο μήνες» συμπλήρωσε η κα. Μπάρκουλη στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha. «Μου είπαν, «σταμάτα και μην περπατάς καθόλου γιατί υπάρχει μια αρτηρία που είναι έτοιμη να σπάσει»!

Μπήκα λοιπόν μέσα για να μου κάνουν στεφανιογραφία και αν μου βάλουν στεντ. Όλα αυτά είναι από το στρες και τη στεναχώρια γιατί έχασα ανθρώπους στη ζωή μου… Έχασα την αρχή και το τέλος μου…».

«Ο Νίκος είναι χάλια, κλαίει και του έχω απαγορέψει να έρθει να με δει. Σε όλα αυτά ήμουν μόνη μου και τώρα επιμένει να έρθει να με δει αλλά δεν θέλω να τον πληγώσω.

Για αυτό και δεν ήθελα να έρθει να με δει στο νοσοκομείο» κατέληξε η Μαίρη Μπάρκουλη στη Super Κατερίνα.

Media Τελευταίες ειδήσεις