Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Αντώνη Ρέμο: Λαϊκοί τραγουδιστές δεν πρέπει να πηγαίνουν σε τόσα πάρτι βαθύπλουτων

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Αντώνη Ρέμο: Λαϊκοί τραγουδιστές δεν πρέπει να πηγαίνουν σε τόσα πάρτι βαθύπλουτων

“Ο καλύτερος τρόπος για να αποκοπεί από το κοινό του είναι να πηγαίνει σε πολλά πάρτι υψηλής κοινωνίας” δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Στα εγκαίνια του νέου εστιατορίου του γνωστού σεφ Νουσρέτ ή αλλιώς Sault Bae στην Κωνσταντινούπολη ήταν καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αντέδρασε στον αέρα του Πρωινού ΣουΣου αναφέροντας πως θα πρέπει να δίνει το παρών σε τόσα πάρτι πλούσιων επιχειρηματιών.

«Σε κανένα άλλο πλούσιο πάρτι είχε να πάει; Απλά είναι ένα από τα λάθη που κάνει ο Αντώνης Ρέμος. Λαϊκοί τραγουδιστές δεν πρέπει να πηγαίνουν σε τόσα πάρτι βαθύπλουτων. Δεν είναι η δουλειά του.

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκοπεί από το κοινό του είναι να πηγαίνει σε πολλά πάρτι υψηλής κοινωνίας. Είναι πολύ καλός λαϊκός τραγουδιστής με καταπληκτικό ρεπερτόριο, απλά αυτό που κάνει και πηγαίνει σε όλα αυτά τα βαθύπλουτα πάρτι…

Ο Νουσρέτ που κάνει μπριζόλα 6 εκατομμύρια;» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Μια ζωή σε τέτοια πηγαίνει. Ο λαϊκός τραγουδιστής πρέπει να είναι κοντά στον λαό και όχι ο λαός να τον βλέπει να πηγαίνει σε όλα τα πλούσια… Δεν είναι πια το νούμερο 1. Αν με ακούσει, ίσως καταλάβει τι εννοώ. Τον λαϊκό τραγουδιστή πρέπει να τον νιώθει ο λαός ότι είναι κοντά του.

Το θέμα είναι αν ο λαός εξακολουθεί να βλέπει τον λαϊκό τραγουδιστή κοντά του» πρόσθεσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις