Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Θοδωρής Αθερίδης: Είχα κρίσεις πανικού και με το αλκοόλ χαλάρωνα

Θοδωρής Αθερίδης: Είχα κρίσεις πανικού και με το αλκοόλ χαλάρωνα

Ο αγαπημένος ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!», και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, αποκαλυπτικός όσο λίγες φορές, μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του, για την καριέρα του και έκανε αποκαλύψεις για τη φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Έγραψα τα «Μαθήματα Κωμωδίας» το καλοκαίρι. Ήθελα να έρθω με ό,τι πιο φρέσκο υπάρχει. Στο έργο γίνεται λόγος και για τον κοροναϊό γιατί υποτίθεται η ιστορία διαδραματίζεται αυτήν την εποχή», είπε αρχικά για την παράσταση που ανεβάζει στο Θέατρο «Μικρό Παλλάς».

«Εάν έβλεπε κάποιος έξω από τη δουλειά τα μαθήματα αυτά, θα καταλάβαινε πόσο ξεκαρδιστικά είναι. Οι ασκήσεις είναι πολύ αστείες. Από το γέλιο παίρνεις δύναμη και κουράγιο για να τα βγάλεις πέρα», συμπλήρωσε σχετικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις καταχρήσεις που… δεν έχει κάνει στη ζωή του. «Όλοι μου οι φίλοι έπαιρναν ναρκωτικά αλλά εμένα με φύλαξε ο φόβος. Δεν έπαιρνα ούτε καν τα αντιβιοτικά που μπορεί να μου έγραφε ο γιατρός», τόνισε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Όσο για το αλκοόλ και πώς το επέτρεψε στη ζωή του; «Ήταν κοινωνικά αποδεκτό. Όταν αυτό με έναν ωραίο τρόπο σε χαλαρώνει, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να την πατήσεις», απάντησε.

«Είχα κρίσεις πανικού και με το αλκοόλ χαλάρωνα. Έκανα αγχόλυση. Δεν θα είχα γίνει αλκοολικός αν η αγχώδης ψυχονεύρωση που έχω εμφανιζόταν παρωδικά, αλλά με έλουζε και για να φύγει έπινα», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Media Τελευταίες ειδήσεις