Πολιτική

Κώστας Σκρέκας σε ΣΥΡΙΖΑ: Φτηνή προσπάθεια απαξίωσης των μέτρων στήριξης

Φθηνή και αντιπαραγωγική χαρακτηρίζει ο Κώστας Σκρέκας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον μηχανισμό στήριξης της κυβέρνησης για την ενεργειακή κρίση. «Αδιέξοδη μικροπολιτική, που δεν προσφέρει τίποτα στον τόπο» σχολίασε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Στη δήλωσή του, αναφορικά με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το πακέτο στήριξης που εξήγγειλε η κυβέρνηση, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας σημειώνει:

«Φθηνή και αντιπαραγωγική η προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να μειώσει το σημαντικό μηχανισμό στήριξης για την ενεργειακή κρίση, που πρώτη η Ελλάδα ανακοίνωσε για τη νέα χρονιά ανάμεσα στα 27 κράτη – μέλη της Ε.Ε. και η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη οικονομική στήριξη που δίνεται αναλογικά με τα οικονομικά μεγέθη της χώρας για τον Ιανουάριο του 2022».

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκρέκας δήλωσε: «Η κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων ύψους 400 εκατ. ευρώ, για να αντιμετωπιστεί η πρωτοφανής σε σφοδρότητα διεθνής ενεργειακή κρίση. Η ενίσχυση διαμορφώνεται κάθε φορά ανάλογα με τη διακύμανση των διεθνών τιμών ενέργειας και των τιμών ρεύματος στη χονδρική…

Θυμηθείτε τα κυβερνητικά μέτρα ΕΔΩ 

Είναι φθηνή και αντιπαραγωγική η προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να μειώσει το σημαντικό αυτό μηχανισμό στήριξης, που πρώτη η Ελλάδα ανακοίνωσε για τη νέα χρονιά ανάμεσα στα 27 κράτη – μέλη της Ε.Ε. και η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη οικονομική στήριξη, που δίνεται αναλογικά με τα οικονομικά μεγέθη της χώρας για τον Ιανουάριο του 2022.

Ας σταματήσει, λοιπόν, η αντιπολίτευση την αδιέξοδη μικροπολιτική, που δεν προσφέρει τίποτα στον τόπο μας».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8