Πολιτική

Λεβέντης για Καλλιάνο: Έχω μεγάλη καρδιά, εάν ζητήσει συγγνώμη ας γυρίσει πίσω

Τη βούλησή του να συμμετέχει στη συγκρότηση του ΕΣΡ, αν ο πρόεδρος της Βουλής βάλει άτομα κύρους, εκφράζει με συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο κ.Λεβέντης θα παραστεί στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, καθώς, όπως λέει, ο πρωθυπουργός είναι θεσμός, αλλά αρνείται ότι θα μπει σε κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα καθώς συνεχίζει να υποστηρίζει τη λύση της οικουμενικής κυβέρνησης.

 

Αναφορικά με το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών υπογραμμίζει ότι σέβεται το αποτέλεσμα και συγχαίρει τους νικητές.

 

Για το ταξίδι του στην Αμερική και τη ενδεχόμενη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία σχέση το δικό του ταξίδι με τον πρωθυπουργό.

 

Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη υπογραμμίζει ότι θα είναι Δεξιά παρένθεση καθώς δεν θα καταφέρει να βρει 150 βουλευτές και η χώρα θα οδηγηθεί ξανά σε εκλογές με απλή αναλογική.

 

Τέλος, μιλώντας για τον κ. Καλλιάνο ο οποίος και αποχώρησε πρόσφατα από την Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει ότι «επειδή έχει μεγάλη καρδιά» θα τον δεχόταν πίσω αν και ο ίδιος ζητούσε συγνώμη γι’ αυτά που είπε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ο Τραμπ θα περάσει καλά στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία μας και ελπίζουμε να συμφωνήσει με το Ιράν»
Όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός για Τραμπ, Ιράν, Γάζα και τις έρευνες των Exxon Mobil και Chevron στην χώρα - Η συνέντευξή του στο Breitbart News, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης 6
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης
Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – Μαξίμου για τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μαζεύει το χάσμα» απαντά στη ΝΔ η Χαριλάου Τρικούπη
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανεβάζει εκ νέου τους τόνους, βλέποντας προσπάθεια εσωτερικής πυρόσβεσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις βολές κατά Σκέρτσου
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη