Πολιτική

Ο Σ. Θεοδωράκης δεν αποκλείει για τον εαυτό του την πρωθυπουργία

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης βλέπει τον εαυτό του ακόμα και ως πιθανό πρωθυπουργό, σύμφωνα με όσα ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του στο Stigma Fm της Ζακύνθου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Θεοδωράκης στην ερώτηση εάν βλέπει τον εαυτό του ως πρωθυπουργό σε μία κυβέρνηση συνεργασίας, δήλωσε πως οι ρόλοι δεν μοιράζονται με βάση τις φιλοδοξίες του καθενός, ενώ σημείωσε πως “υπάρχουν πολλά καβαλημένα καλάμια στην πολιτική”.

Παράλληλα, επεσήμανε πως όταν ασχολείται κάποιος στην πολιτική δεν αποκλείει και την ανάληψη της πρωθυπουργίας. 

Με νόημα δήλωσε πως “είναι ψευδές να βγαίνει κάποιος και να λέει “εγώ θα βοηθήσω μέχρι εδώ”. Γιατί μέχρι εδώ; Θα βοηθήσεις μέχρι όπου να σου πει ο κόσμος. Αλλά το τι θα σου πει ο κόσμος, αυτό πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Και όχι να κάνεις όνειρα και να καβαλικεύεις καλάμια και να τρέχεις”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

FT: Στ. Θεοδωράκης: Ο σοβαρός έλληνας Mπέπε Γκρίλο!

Σ. Θεοδωράκης: η άρνηση Λαζόπουλου είναι προσβολή προς τον αριστερό ψηφοφόρο

Θεοδωράκης για ΣΥΡΙΖΑ: το κόμμα που θέλει να κυβερνήσει είναι με το ευρώ;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά σε πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ για την αναμονή στο Αττικόν και τα ράντζα - «Αφήνουμε τους λαϊκιστές να εξευτελίζονται»
«Δηλαδή ο κ. πολιτευτής του Πασόκ έχει πέσει έξω μόνον 100%…(για ΠΑΣΟΚ δεν το λες και άσχημα εδώ που τα λέμε)» σχολίασε αιχμηρά ο υπουργός Υγείας
O Άδωνις Γεωργιάδης
Μαρία Καρυστιανού για Αλέξη Τσίπρα: «Δεν μπορώ την κοροϊδία, πήρε στοιχεία της ιδρυτικής μας διακήρυξης και τα παρουσίασε ως δικά του»
«Παρουσίασε ως προτάσεις του στοιχεία που είχε η ιδρυτική μας, χαμηλού επιπέδου το σχόλιο για τα περιστέρια» ανέφερε η πρόεδρος του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Η Μαρία Καρυστιανού
8
Αιμίλιος Χειλάκης, Ισιδώρα Ζουγανέλη, Γιώτα Νέγκα, Ιωάννα Παππά ανάμεσα στους 28 καλλιτέχνες που υπέγραψαν για το κόμμα Τσίπρα
Ανάμεσα στις υπογραφές ξεχωρίζουν αυτές του τραγουδιστή και ραδιοφωνικού παραγωγού Κώστα Θωμαΐδη, καθώς και του μαέστρου Μίλτου Λογιάδη - Δείτε όλα τα ονόματα
Πρόσωπα της τέχνης που υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη 86
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το επίδομα των 150 ευρώ για κάθε παιδί, η επιδότηση diesel και η αναφορά στις έρευνες για υδρογονάνθρακες
«Η Ελλάδα αντιμετωπίζεται πλέον ως μια χώρα με σοβαρές ενεργειακές προοπτικές. Δεν προδικάζει φυσικά κανένα αποτέλεσμα. Δείχνει όμως ότι το διεθνές ενδιαφέρον όχι μόνο παραμένει ισχυρό, αλλά διευρύνεται»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 35