Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ραγκούσης: Καταδίκη της επίθεσης σε σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη

Ραγκούσης
Intimenews (αρχείο)

Σε δήλωση καταδίκης της επίθεσης που δέχτηκε συνεργάτης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προχώρησε απόψε ο Γιάννης Ραγκούσης, αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ραγκούσης αναφέρει τα εξής:

“Επειδή δεν κάνουμε ευτελή αντιπολίτευση τύπου Μητσοτάκη στα θέματα ασφάλειας, θα δηλώσουμε απερίφραστα και χωρίς την παραμικρή προσθήκη, το εξής: απαράδεκτο και απολύτως καταδικαστέο γεγονός η επίθεση στον συνεργάτη του κ. Χρυσοχοΐδη.

Διότι αν κάναμε αντιπολίτευση τύπου Μητσοτάκη θα συμπληρώναμε: “πως να περιμένουν προστασία και ασφάλεια οι πολίτες από μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε τους συνεργάτες της…”.

Επίθεση αγνώστων σε σύμβουλο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη!

Πρόκειται για μία περίεργη υπόθεση που έχει θορυβήσει τις ελληνικές Αρχές, καθώς ο ειδικός σύμβουλος του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη δέχτηκε επίθεση από αγνώστους.

Γιατί χτύπησαν τον σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη;

Ο άνδρας αυτός είναι και μέλος της Επιτροπής για την Βία στους αθλητικούς χώρους και τα στημένα παιχνίδια. Δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστα άτομα στο πάρκινγκ του μετρό στο Χαλάνδρι, το βράδυ της Τετάρτης (27.11.2019).

Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως έφυγε από το υπουργείο και πήρε το μετρό, φτάνοντας στον σταθμό του Χαλανδρίου, όπου και είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, για να το πάρει και να επιστρέψει στο σπίτι του. Εκείνη την ώρα, δύο άγνωστοι τον πλησίασαν κι άρχισαν να τον χτυπούν!

Στην συνέχεια εξαφανίστηκαν και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Από το να πρόκειται για μια απόπειρα ληστείας, μέχρι το να είναι κάτι προσωπικό ή κάτι που να σχετίζεται με την επαγγελματική του ιδιότητα.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις