Πολιτική

Συνάντηση Σαμαρά-Μπακογιάννη;

Κανένα από τα δύο κόμματα δεν έχει επιβεβαιώσει το παραμικρό, ωστόσο οι πληροφορίες μιλούν για πολύ προωθημένες επαφές, ακόμη και για ένα τετ α τετ Αντώνη Σαμαρά και Ντόρας Μπακογιάννη η οποία μάλιστα έγινε ήδη.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ μιλούν ακόμη και για πρόταση προς τη Ντόρα Μπακογιάννη να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ, με την ίδια ωστόσο να σκέπτεται ακόμη και το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφια.

Οι ίδιες πηγές λένε πως στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν τεθεί και όροι της ενδεχόμενης συμφωνίας, η οποία, ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρείται οριστικά «κλεισμένη». Γι΄ αυτό και επισήμως και οι δύο πλευρές δεν επιβεβαιώνουν τις υπάρχουσες πληροφορίες.

Της επόμενες ημέρες είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν πάντως εξελίξεις καθώς αναμένονται και οι κομματικές συνεδριάσεις των δύο κομμάτων, ενώ από τη Συγγρού οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά δεν έχουν κατεύθυνση μόνο προς την πλευρά της κ. Μπακογιάννη

Διαβάστε επίσης:
Ποιους καλεί ο Σαμαράς και ποιοι οι αντίπαλοι σε αυτές τις εκλογές

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 70
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: Η παραδοχή του τομεάρχη Οικονομικών της ΕΛΑΣ ήταν αρκετή για να αντιληφθούμε το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης
«Ο κ. Κουτεντάκης ανέφερε, τουλάχιστον τέσσερις φορές, ότι τα περιβόητα 7,5 δισ. είναι ετήσιες δαπάνες και όχι η κοστολόγηση του προγράμματος τετραετίας, όπως ψευδώς είχε ισχυριστεί ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη»
Παύλος Μαρινάκης