Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Βέροια – ΠΑΟΚ 0-1: Προβλημάτισε στο φιλικό, νίκησε από τη «βούλα» με Καγκάβα

Βέροια – ΠΑΟΚ 0-1: Προβλημάτισε στο φιλικό, νίκησε από τη «βούλα» με Καγκάβα

Έχοντας αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του, ο ΠΑΟΚ έβγαλε… χλωμό πρόσωπο κόντρα στην Βέροια και νίκησε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίνσι Καγκάβα (1-0). Ανεπίσημο ντεμπούτο έκαναν Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα.

Νικηφόρα αλλά όχι και.. ιδανική πρόβα τζενεράλε για τον ΠΑΟΚ, ενόψει της έναρξης της Superleague. Ο “δικέφαλος του Βορρά” προβλημάτισε με την εικόνα του στο φιλικό απέναντι στη Βέροια, αλλά νίκησε εκτός έδρας με 1-0, στο τελευταίο του φιλικό πριν τη “σέντρα” του πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει σε πρώτη παρουσία τους νεοαποκτηθέντες Ακπόμ, Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ και είδε τον Καγκάβα να της δίνει τη νίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 69′ (ανατροπή του Μπίσεσβαρ από τον τερματοφύλακα Τζημόπουλο).

Λίγο νωρίτερα (66′) ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη του αξιόλογη φάση στο ματς, με τον Μουργκ -από ασίστ του Καγκάβα- να αστοχεί από ευνοϊκή θέση.

Η Βέροια πλησίασε στην ισοφάριση με τον Μπαιντού στο 85′, αλλά ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε σωτήρια. Η ομάδα της Ημαθίας είχε ουσιαστικά δύο τελικές προσπάθειες και περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, προσπαθώντας με αντεπιθέσεις να πετύχει το γκολ.

Σχετικά με τους… νέους της ομάδας, Σίντκλεϊ Φερέιρα και Αλεξάντρου Μιτρίτσα έδειξαν πως θέλουν ακόμη χρόνο. Ο πρώτος ανέβαινε αρκετά, ενώ είχε καλές επιστροφές στην άμυνα, ενώ ο δεύτερος μπήκε δυνατά, είχε μια καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά στη συνέχεια.. δεν φάνηκε άλλο.

 

 

Οι συνθέσεις

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης (62′ Τζημόπουλος), Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Σκόνδρας (87′ Ισαακίδης), Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Πόζογλου (47′ Φοφανά) Πασάς, Μπαιντού. Στην επανάληψη από το 62′ αγωνίστηκαν και οι Χαλκιαδάκης, Μυστακίδης, Μπλέτσας, Μαραγκός, Ντίνας, Παπαχρήστος

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Κρέσπο (46′ Γιακτσής), Βαρέλα (46′ Ζήλος), Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ, Μουργκ, Καγκάβα (73′ Βιερίνια), Μιτρίτσα (62′ Μπίσεσβαρ), Aκπομ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις