Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Malaysia Airlines: Το sms που ενημέρωνε τις οικογένειες – Θρήνος και φωνές – Σπαρακτικές ΦΩΤΟ

Malaysia Airlines: Το sms που ενημέρωνε τις οικογένειες – Θρήνος και φωνές – Σπαρακτικές ΦΩΤΟ

Είναι τουλάχιστον αναισθησία και αναλγησία ο τρόπος που επέλεξε η Malaysia Airlines να ενημερώσει τους συγγενείς των θυμάτων της πολύνεκρης αεροπορικής τραγωδίας πως δεν υπάρχουν επιζώντες και το Boeing συνετρίβη.

Ένα ψυχρό sms, ένα μήνυμα στα κινητά πως οι αγαπημένοι τους χάθηκαν κάπου στον Ινδικό Ωκεανό. Πως δεν θα τους δουν ξανά, ούτε θα έχουν την ευκαιρία να θάψουν τα σώματά τους.

«Η Malaysia Airlines με μεγάλη θλίψη πρέπει να υποθέσουμε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η πτήση MH370 χάθηκε και ότι κανείς από τους επιβαίνοντες δεν έχει επιζήσει. Όπως θα ακούσετε μέσα στην επόμενη ώρα από τον πρωθυπουργό της Μαλαισίας, πρέπει να αποδεχτούμε πως όλα τα στοιχεία υποδεικνύουν ότι το αεροπλάνο συνετρίβη στον νότιο Ινδικό Ωκεανό» ήταν το γραπτό μήνυμα που έφτασε στα κινητά των συγγενών των επιβαινόντων.

Οι σκηνές που ακολούθησαν στο ξενοδοχείο του Πεκίνου όπου τις τελευταίες δυο εβδομάδες φιλοξενούνται οι συγγενείς των Κινέζων επιβατών της μοιραίας πτήσης ήταν σπαρακτικές.

Ουρλιαχτά θλίψης, φωνές, δάκρυα για εκείνους που έφυγαν. Διεθνή πρακτορεία μεταδίδουν εικόνες με ασθενοφόρα να παίρνουν από το σημείο ανθρώπους που κατέρρευσαν. Εικόνες σπαρακτικές, που προκαλούν κόμπο στο στομάχι.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Malaysia Airlines: Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, το αεροπλάνο έπεσε – Δεν υπάρχουν επιζώντες – Πρωθυπουργός Μαλαισίας: Η πτήση χάθηκε στον Ινδικό

Το επικρατέστερο σενάριο για το πως εξαφανίστηκε το Boeing 777 της Malaysian Airlines – Έτσι κόπηκαν οι επικοινωνίες – Αποκλειστικές πληροφορίες!

Νεο στοιχείο – φωτιά – Ο συγκυβερνήτης δεν είχε ξαναπετάξει Boeing 777 χωρίς εκπαιδευτή! – Έπαιξε ρόλο η απειρία του;

Άλλο ένα αδιέξοδο! Υπερσύγχρονο αεροσκάφος δεν βρήκε τίποτα στο Νότιο Ινδικό Ωκεανό – Το αεροπλάνο – φάντασμα της Malaysia Airlines δεν ήταν ούτε εκεί

Σκωτσέζικο ντους! Νέες πληροφορίες για συντρίμμια στον Ινδικό Ωκεανό – Βρέθηκαν δυο αντικείμενα που ίσως ανήκουν στο Boeing της Malaysia Airlines

Νέες θεωρίες συνομωσίας για την πτήση MH370: Πειραγμένες οι φωτογραφίες των δυο Ιρανών!

Νέα “ύποπτα” αντικείμενα στον Ινδικό Ωκεανό – Τα εντόπισε κινέζικο αεροσκάφος – Ίσως ανήκουν στο εξαφανισμένο Boeing της Malaysia Airlines

Νέες θεωρίες συνομωσίας για την πτήση MH370: Πειραγμένες οι φωτογραφίες των δυο Ιρανών!

Malaysia Airlines: Κάποιος να την… ξεματιάσει! Αναγκαστική προσγείωση στο Χονγκ Κονγκ

Κατάρα! Σμήνος πουλιών έσπασε παρμπρίζ Boeing της Malaysia Airlines! Σώοι και οι 180 επιβαίνοντες

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε