Lifestyle

Τάσος Γιαννόπουλος: «Δεν είμαι εγγονός του Έλληνα ηθοποιού, δεν έχω μπει στη Wikipedia να το αλλάξω»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός Τάσος Γιαννόπουλος, σε μία συνέντευξη γεμάτη αλήθειες, χιούμορ και προσωπικές εξομολογήσεις.

Ο Τάσος Γιαννόπουλος ο οποίος έχει ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές μεταξύ άλλων και το «Eυτυχησμένοι μαζί» αναφέρθηκε αρχικά σε ένα θέμα που συχνά προκαλεί συζήτηση, το οποίο δεν είναι άλλο από την φημολογούμενη συγγένειά του με τον παλαιότερο ηθοποιό Τάσο Γιαννόπουλο.

«Δεν είμαι εγγονός του γνωστού Έλληνα ηθοποιού Τάσου Γιαννόπουλου, δεν ισχύει», ξεκαθάρισε ο ίδιος. «Το γράφει και η Wikipedia, αλλά δεν έχω μπει να το αλλάξω. Το “Γιαννόπουλος” είναι το επίθετο του πατέρα μου και το “Τάσος” το έχω πάρει από τον παππού μου, τον πατέρα της μητέρας μου», εξήγησε, βάζοντας τέλος στις φήμες.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε με νοσταλγία στον ρόλο του «Μάκη», έναν από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες που έχει υποδυθεί, επισημαίνοντας τη σημασία της συνεργασίας του με τον Γιάννη Μπέζο:

«Ο χαρακτήρας ήταν ελεύθερος, “έξω καρδιά”, ένα μεγάλο παιδί που δεν αναλαμβάνει ευθύνες. Η βοήθεια του Γιάννη Μπέζου ήταν τεράστια. Υπήρχε κλίμα, χιούμορ και ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας. Ο Γιάννης δημιουργεί πάντα τις σωστές συνθήκες, είτε στο θέατρο είτε στην τηλεόραση», σημείωσε.

Η συζήτηση όμως δεν περιορίστηκε μόνο στα επαγγελματικά. Ο Τάσος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε και για τη μοναξιά και την ανάγκη για συντροφικότητα:

«Υπήρχε περίοδος που μου άρεσε να ζω μόνος. Έχω υπάρξει ερωτευμένος, αλλά η καραντίνα ήταν η στιγμή που “χτύπησε το καμπανάκι”. Εκεί τρόμαξα. Από τότε λέω ότι καλό είναι να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου, αν σου προκύψει. Η συνθήκη της ζωής αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι» ήταν τα λόγια του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Το νέο μήνυμα της Αγγελικής Ηλιάδη μετά την αποκάλυψη περί κακοποίησης - «Μιλάμε χωρίς ντροπή, χωρίς ενοχές»
Μετά την κυκλοφορία του trailer με την εξομολόγησή της και την πλημμύρα υποστήριξης από τους fans, η τραγουδίστρια θέλησε να στείλει ένα νέο μήνυμα ενότητας και δύναμης
Αγγελική Ηλιάδη
Γιολάντα Καλογεροπούλου για Σταύρο Σβήγκο: «Η κόρη μου όταν τον γνώρισε δεν του έδωσε σημασία»
«Όταν ο Σταύρος γνώρισε την Ηλέκτρα και μετά από λίγο καιρό πήγα κατευθείαν σε κάποιον να ρωτήσω, γιατί είναι κάτι που δεν το ξέρεις» αποκαλύπτει η Γιολάντα Καλογεροπούλου
Σταύρος Σβήγκος και Γιολάντα Καλογεροπούλου
Αλέκος Συσσοβίτης: «Από μικρός έπρεπε να αντέξω στα δύσκολα, 12 χρονών με πήρε ο πατέρας μου στην οικοδομή»
«Όταν έβλεπα τον πόνο των ανθρώπων από πολύ μικρή ηλικία και τον ένιωθα και εγώ πάνω μου, όταν τα πράγματα δυσκόλευαν έπρεπε να ’χω μια θετική σκέψη» λέει ο ηθοποιός
Αλέκος Συσσοβίτης
10