Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τώρα οι αποδόσεις για τη Super League 2021-2022;

Τι λένε τώρα οι αποδόσεις για τη Super League 2021-2022;

Το πρωτάθλημα της Super League τελείωσε. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο διά περιπάτου. Δεν είχε αντίπαλο η ομάδα του Μάρτινς και τα πλέι οφ είχαν ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα. Άραγε τι μέλλει γενέσθαι την επόμενη χρονιά; Ποια είναι τα δεδομένα; Τι βλέπουν οι μπουκ; Φυσικά όλα τα ματς και του νέου πρωταθλήματος θα παίζουν στη Sportingbet με πλήθος επιλογών!

Και δεν είναι θέμα στοιχήματος μόνο. Καθώς αν θέλετε να έχετε μία ιδέα για τις πιθανότητες, είναι είτε για σπορ, είτε ακόμη και για εκλογές, τότε να βλέπετε τις αποδόσεις στις νόμιμες στοιχηματικές. Οι μπουκ ρισκάρουν τα λεφτά τους, οπότε δίνουν σωστές τιμές, προσεγγίζουν σωστά τις πιθανότητες και εμείς εξάγουμε κάποια συμπεράσματα. Ας δούμε λοιπόν μέσα από μία πρώτη ανάγνωση των αποδόσεων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League, τι έχουμε αυτή τη στιγμή μήνες πριν την πρώτη σέντρα.

Κούρσα για δύο (ή μήπως για έναν)

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και το ίδιο φαίνεται να πιστεύουν και φέτος οι μπουκ. Η ομάδα του Μάρτινς έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και παρότι έχασε στον τελικό Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ήταν τουλάχιστον δύο επίπεδα πάνω από τον δικέφαλο του βορρά και τους υπολοίπους. Είναι μάλιστα από τις διαφορές που δύσκολα καλύπτονται. Ο Ολυμπιακός λοιπόν προσφέρεται στο 1.40 για να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση ως διεκδικητής. Στη θέση δηλαδή στην οποία τελείωσε την περσινή χρονιά. Ο Κυπελλούχος Ελλάδας δεν κράτησε τον Πάμπλο Γκαρσία και έφερε τον προπονητή του νταμπλ, τον Ρουμάνο Λουτσέσκου. Σίγουρα είναι πιο έμπειρος από τον Ουρουγουανό, με αυτόν στο τιμόνι ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ αποτελεσματικός, το χάντικαπ όμως που έχει να καλύψει σε σχέση με ότι είδαμε στην προηγούμενο σεζόν είναι μεγάλο. Ο ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 3.50. Εδώ να

Η απόσταση που μειώθηκε

Εδώ να σημειωθεί πάντως ότι οι αποδόσεις ανάμεσα στους δύο μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου είχαν μεγαλύτερη απόσταση. Αυτή όμως μειώθηκε μόλις ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Λουτσέτσκου και μέσα από την εμπειρία μας, πιστεύουμε ότι θα μειωθεί κι άλλο όσο πλησιάζουμε προς τη σέντρα, ιδιαίτερα αν ο Ιβάν Σαββίδης ενισχύσει μεταγραφικά την ομάδα του, σύμφωνα με τις επιθυμίες του Ρουμάνου τεχνικού.

Ο ρόλος της ΑΕΚ

Η Ένωση έκανε επαφές με τον Λουτσέσκου, δεν συμφώνησε, τελικά κατέληξε στον Σέρβο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Καλός προπονητής, με πτωτική πορεία πάντως τα τελευταία χρόνια, αλλά γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Είναι καλή κίνηση, αλλά η ΑΕΚ χρειάζεται σημαντική ενίσχυση για να πλησιάσει τους άλλους δύο. Η απόδοση στην κατάκτηση της Ένωσης είναι στο 12.00 και το γεγονός και μόνο ότι δεν είναι σε μονοψήφια επίπεδα λέει πολλά.

Έπονται οι υπόλοιποι

Και μετά την τριάδα, η οποία είναι ίσως δυάδα ή και κούρσα για έναν (αυτά θα φανούν στην πορεία) ακολουθούν οι υπόλοιπες ομάδες.

Ο Άρης με παρακαταθήκη την πολύ καλή περσινή χρονιά δίνεται ως τρίτο φαβορί με τον Άκη Μάντζιο να παραμένει στον πάγκο. Οι κιτρινόμαυροι της Θεσσαλονίκης έχουν απόδοση στο 30.00 αναφορικά με την πιθανότητα να πάρουν το πρώτο τους πρωτάθλημα στη ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να μπει ξανά στο κλαμπ των μεγάλων. Το τριφύλλι προσφέρεται στο υψηλότατο 75.00 αλλά και μόνο από αυτό καταλαβαίνετε ότι οι όποιες ελπίδες είναι ένα μη ρεαλιστικό σενάριο.

Μετά από αυτές τις πέντε κορυφαίες ομάδες της λίγκας ακολουθούν οι υπόλοιπες, οι οποίες είναι όμως σε τετραψήφια επίπεδα και αυτό δυστυχώς δηλώνει και την έλλειψη πραγματικού ανταγωνισμού.

Εν κατακλείδι

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για τον τίτλο. Αυτό αποτυπώνεται στο 1.40 αλλά και σε ότι είδαμε στη χρονιά που έφυγε. Ο ΠΑΟΚ έχει να καλύψει μεγάλη απόσταση, αλλά δεν είναι απίθανο το ενδεχόμενο να χτυπήσει σοβαρά το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα μόνο η ΑΕΚ δείχνει ικανή να μπει σφήνα, ενώ Άρης και Παναθηναϊκός έχουν μεγάλη απόσταση τόσο από την πρώτη τριάδα, όσο και από τις υπόλοιπες ομάδες που είναι από κάτω τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις